Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 1. Definities

Product: Dit zijn de artikelen die in op website van VBK.vzw worden aangeboden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Vergunningen om te hengelen voor verschillende waters.
Koper: de persoon die deze onze website bezoekt en hier een of meerdere vergunningen aanschaft. Deze persoon dient een minimum leeftijd van 18 jaar te hebben, of moet een akkoord met de ouders of voogd hebben.

 1. Algemeen

2.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen VBK.vzw en de klant. Tenzij anders overeengekomen zijn enkel deze algemene voorwaarden van toepassing en worden andere algemene voorwaarden uitgesloten.
2.2. Het VBK.vzw heeft het recht om steeds aanpassingen te doen aan de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 1. Prijzen

3.1. Alle op de website vermeldde prijzen zijn vermeld in euro, inclusief 6% of 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten.
3.2. Deze prijzen kunnen ten allen tijde aangepast worden, Het VBK.vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele typfouten.
3.3. Prijzen gaan van 10 euro tot 85 euro voor een jaarvergunning Gemeente waters Beerse naargelang de vergunning die je wenst.

 1. Betaling

Het VBK.vzw biedt verschillende mogelijkheden aan om de bestelling te betalen. Bij levering door een externe firma dient de betaling steeds voor het verzenden op de rekening van het VBK.vzw te staan. Meer informatie over de betaalmogelijkheden op de pagina Betaalmethoden. Ideal, Bankcontact/mistercash, Sofortbanking, Kredietkaart.

 1. Levering

5.1. Leveringen via mail gebeuren uitsluitend in Belgiƫ, Nederland, Duitsland en Verenigd Koningrijk.
5.2. Na het definitief maken van de bestelling zal het VBK.vzw de bestelling zo spoedig mogelijk opsturen via mail.
5.3. Opsturen van vergunningen gebeuren uitsluitend via mail.
5.4. Het VBK.vzw behoudt zich het recht een bestelling te weigeren, of een bestelling incompleet uit te leveren. De klant zal hierover een e-mail ontvangen van het VBK.vzw. Uiteraard worden eventueel te veel betaalde visvergunningen terugbetaald.
5.5. Het VBK.vzw is niet aansprakelijk indien een via e-mail geleverde vergunning retour komt door een foutief e-mail adres. Let er dus altijd op dat u het juiste e-mailadres opgeeft. De naam van de bestemmeling op de vergunning moet ook steeds overeenkomen met de naam op de aanvraag en de bestelling.
5.6. Het VBK.vzw streeft er naar om alle vergunningen zo snel mogelijk in orde te maken.
5.7. Voor het verzenden van uw bestelling gebruiken we uitsluitend e-mail.

 1. Retour

6.1. Nadat de klant de door hem bestelde vergunning heeft ontvangen, heeft hij de bevoegdheid om deze steeds terug te sturen wegens een verkeerd bestelde vergunning..
6.2. Indien de klant de overeenkomst op grond van artikel 6.1. wenst te ontbinden, dient de klant dit via e-mail aan het VBK.vzw te laten weten. De klant neemt de kosten voor het terugsturen van de producten op zich.

 1. Garantie

Het VBK.vzw verbind zich ertoe om steeds de juiste vis vergunning door te mailen naar de aanvrager.

 1. Aansprakelijkheid

8.1. De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de door hem bestelde vergunning.
8.2. Het VBK.vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het niet mogelijk is om de bestelde vergunning te leveren.
8.3. Het VBK.vzw is niet aansprakelijk voor het niet of onvoldoende functioneren van de website.

 1. Klachten

Bij klachten kunt u het VBK.vzw steeds contacteren via deze website. https://www.vbk.be

 1. Copyright

Niets van deze site mag zonder toestemming van het VBK.vzw vermenigvuldigd of gekopieerd worden.

 1. Bedrijfsgegevens

Het Gemeentewaters Beerse VBK.vzw is een handelsnaam van:
Vereniging van Belgische Karpervissers .vzw
Klaverstraat 12
8000 Brugge(Belgiƫ)
Ondernemingsnummer: BE 046.714.267
Tel: 0476/41 35 16
Mail: vbk_etienne@telenet.be

error: Content is protected !!